Logo PixImage Fotografie
U bent hier: Home | Pix-Image Kadobon

 

Pix-Image Kadobon

 

Een originele kado-suggestie: de Pix-Image KadoBon

KadoBonMet deze bon kunt u alle diensten van Pix-Image Fotografie en Videoproducties kado geven.

Zo kunt u bijvoorbeeld een leuke fotoshoot van een uur in de Pix-Image Fotostudio kado geven, of een familieportret ergens op een fraaie locatie.

Maar ook bij een huwelijk bijvoorbeeld... met de Pix-Image KadoBon (klik op de bon voor een vergroting) kunt u een deel van de bruidsreportage kado geven aan uw kinderen, of in z'n geheel natuurlijk!

Of wanneer uw ouders 40 jaar getrouwd zijn en daar iets rondom georganiseerd wordt ... geef hen een onvergetelijke beeldherinnering kado met de Pix-Image KadoBon!

Kortom, mogelijkheden te over... de Pix-Image KadoBon kunt u kopen voor alle Pix-Image fotografie- en videowerken.

Wanneer wij van u mogen vernemen wat voor een foto's of film u kado wilt geven, dan kunnen wij een exacte en vrijblijvende kostenopgave voor u maken. Dan kunt u zelf overwegen de beeldherinnering in z'n geheel of ten dele kado te doen!

Een studioshoot van een uur bijvoorbeeld kost € 112,50 incl. btw.
Stel dat u hiervan de helft kado wilt geven... dat kan. Dan koopt u een Pix-Image KadoBon t.w.v. € 56,25. De andere helft zou dan in dit voorbeeld betaald moeten worden door diegene die de KadoBon van u krijgt.
Of u koopt en geeft een KadoBon van € 112,50, dan geeft u de gehele shoot kado.

Waardevastheid / geldigheidsduur / restitutie:

De Pix-Image KadoBon is gedurende 24 maanden waardevast. Dit wil zeggen dat eventuele Pix-Image prijsverhogingen in die twee jaar niet van toepassing zullen zijn op de in de KadoBon afgesproken opdracht. Dit uitgezonderd eventuele (omschreven) componenten waarvoor goederen en/of diensten van derden betrokken moeten worden. De geldigheidsduur bedraagt 24 maanden nà uitgifte, hierna vervalt de geldigheid van de kadobon. Restitutie (geheel of gedeeltelijk) wordt niet verleend. Uitsluitend wanneer Pix-Image binnen 24 maanden na uitgifte niet (meer) kan leveren, wordt de nominale waarde van de kadobon gerestitueerd.

Minimaal:

De minimale nominale waarde van de Pix-Image KadoBon bedraagt € 56,25; voor lagere bedragen wordt geen KadoBon uitgegeven.

Pix-Image is gevestigd in Zoetermeer en Nootdorp. Ik werk hoofdzakelijk in deze plaatsen en in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Pijnacker, Bleiswijk, Benthuizen etc. Maar ook in Rotterdam, het Westland en omgeving word ik regelmatig gevraagd. Kortom, heel Zuid Holland, zelfs heel Nederland reken ik tot mijn verzorgingsgebied.

 

Contactgegevens
Telefoon: 06 25 07 87 41

Pix-Image Fotograaf & Videograaf

Corr.- en bezoekadres:
Klapwijkse Zoom 207
2652 BN Berkel en Rodenrijs
(bezoek alleen op afspraak)

E-mail: jacques@piximage.nl

Contactgegevens | Links | Over Pix-Image | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyrights: Pix-Image Fotografie & Videoproducties Zoetermeer-Nootdorp | Webdesign: John de Jong