U bent hier: Home | Fotografie | Afdrukken - fotoboeken/-albums

 

Afdrukken - fotoboeken/-albums

 

Digitaal ontwikkelen foto's

Tegenwoordig wordt een foto veelal gezien als een digitaal plaatje, “nullen en enen”, en deze bekijk je dan op een beeldscherm. Ik, als -zeg gerust- vakidioot, vind dat je een foto vast moet kunnen houden en zo moet kunnen bekijken en beleven.

Bekijk eens een digitale foto met verschillende "fotoprogramma's" en op verschillende beeldschermen … ze zijn dan allemaal anders qua kleur(temperatuur) en verzadiging. Of print de foto eens op verschillende printers … ook allemaal net iets verschillend.

Pix-Image Fotografie “ontwikkelt” alle te leveren foto’s zorgvuldig op de computer voor levering. Dit gebeurt op een professioneel en gekalibreerd Eizo beeldscherm. Hierbij wordt met name veel aandacht besteed aan kleurechtheid. De digitale foto’s die wij leveren, zijn dan ook zorgvuldig getuned, ook op kleur(temperatuur), levendigheid en verzadiging.

 

Fotoafdrukken op fotopapier

De fotoafdrukken die Pix-Image Fotografie levert, komen volledig overeen met hoe de digitale foto’s (ontwikkeld) zijn. Geen kleurafwijkingen, geen kleurzweem etc. Zo komen de door mij gemaakte foto’s 100% tot z’n recht! Mijn gekalibreerde apparatuur, de originele A-merk inkten, het A-merk fotopapier en mijn liefde voor foto’s staan hiervoor in.

 

Een fotoboek - een luxe fotoalbum

Hiervoor werkt Pix-Image Fotografie samen met enkele kritisch geselecteerde professionele afdrukcentrales; ik neem pas genoegen met 100% kwaliteit ... voor u!

De fotoboeken zijn voorzien van een “lay-flat” (vlak liggend) bindsysteem, zodat foto’s heel fraai van de linker- naar de rechterpagina kunnen overlopen. Zwaar semi-gloss of glossy papier geven het fotoboek een solide en briljante uitstraling. De buitenkant (omslagen) van de fotoboeken kunnen in linnen of leder worden uitgevoerd en dit dan weer in verschillende kleuren. Of een fraaie foto-omslag, waarbij een alleszeggende foto op de buitenkant van het fotoboek prijkt!

De fotoboeken zijn leverbaar in de maten 20x20, 30x30, 20x30 staand of liggend en 30x45 … een opengeslagen formaat van maar liefst 90 centimeter!
Bel mij even voor een offerte op maat!

Behalve fotoboeken levert Pix-Image Fotografie ook luxe fotoalbums. Hiervoor werk ik samen met E-Print Solutions. Deze luxe fotoalbums zijn gepositioneerd in een luxer, creatiever, veelzijdiger maar ook duurder segment ten opzichte van de fotoboeken.
Door de diversiteit aan uitvoeringen van de fotoalbums, kan ik hier onmogelijk met enkele woorden en afbeeldingen recht doen aan het volledige assortiment. Kijkt u gerust eens rond op de site van mijn leverancier: eprintpro.nl.

Of bel even voor een passend advies.

 

Afdruk op canvas, aluminium, hout of op plexiglas

Pix-Image Fotografie levert ook afdrukken op canvas, aluminium, hout, ( plexi)glas etc.. Ook hiervoor werk ik samen met enkele zorgvuldig geselecteerde leveranciers; en ook hiervoor geldt dat ik voor de Pix-Image kwaliteit ga!

Overweegt u een canvas afbeelding of een andere ruimtelijke afdruk, bel mij even. Wanneer ik uw wensen ken, dan kan ik u snel van een vrijblijvende kostenopgave voorzien.

 

Pix-Image is gevestigd in Zoetermeer en Nootdorp. Ik werk hoofdzakelijk in deze plaatsen en in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Pijnacker, Bleiswijk, Benthuizen etc. Maar ook in Rotterdam, het Westland en omgeving word ik regelmatig gevraagd. Kortom, heel Zuid Holland, zelfs heel Nederland reken ik tot mijn verzorgingsgebied.

 

Contactgegevens
Telefoon: 06 25 07 87 41

Pix-Image Fotograaf & Videograaf

Corr.- en bezoekadres:
Klapwijkse Zoom 207
2652 BN Berkel en Rodenrijs
(bezoek alleen op afspraak)

E-mail: jacques@piximage.nl

Contactgegevens | Links | Over Pix-Image | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyrights: Pix-Image Fotografie & Videoproducties Zoetermeer-Nootdorp | Webdesign: John de Jong