Logo PixImage Fotografie

Pix-Image Auteursrechten

 

Auteursrechten en Licenties

Het werk van Pix-Image Fotografie & Videoproducties valt onder het auteursrecht waardoor het beschermd is middels 'Copyrights'. Dit is wettelijk zo geregeld.

De Copyrights berusten bij Pix-Image; dit wordt vermeld op de "ingebakken" Metadata. Soms staat deze vermelding zeer subtiel op de beelden.
U mag de foto's en/of de film gebruiken, openbaar maken, publiceren, tonen, kopiƫren etc., zo vaak en zo lang als u wilt. Dit is zo geregeld in de inbegrepen Particulieren-Licentie.

Wat niet mag is de foto's en/of de video aanpassen; photoshoppen, re-editen, uitsneden maken, omzetten in zwart-wit, belichting aanpassen etc. etc. ... dit alles mag niet. De beelden dienen authentiek te blijven. Immers, ik schreef het al: mijn naam is verbonden aan het materiaal en dus word ik altijd herkend als de maker ervan. Goed bedoelde, maar minder goed uitgevoerde aanpassingen zouden de Pix-Image kwaliteit in twijfel kunnen trekken en zo de goede naam kunnen schaden.

Wilt u iets aangepast hebben, neem dan even contact met mij op; wij komen dan zeker -en misschien wel kosteloos- tot een goede oplossing!

Voor de (formele) inhoud van de Particulieren-Licentie verwijs ik u naar de volledige tekst ervan.
Bij het verstrekken van een opdracht gaat Pix-Image ervan uit dat u de inhoud van de betreffende licentie kent, het begrijpt en dat u zich hieraan houdt; dit geldt eveneens voor de 'Algemene Voorwaarden' (zie link onderaan deze pagina). Dus bij vragen of onduidelijkheden, bel!

 

Pix-Image is gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Vanuit deze thuisbasis werk ik veel in heel Zuid Holland en geregeld ook (ver) daarbuiten.

 

Contactgegevens
Telefoon: 06 25 07 87 41

Pix-Image Fotograaf & Videograaf

Corr.- en bezoekadres:
Klapwijkse Zoom 207
2652 BN Berkel en Rodenrijs
(bezoek alleen op afspraak)

E-mail: jacques@piximage.nl


Contactgegevens | Links | Algemene Voorwaarden
Copyrights: Pix-Image Fotografie & Videoproducties Berkel en Rodenrijs | Webdesign: John de Jong