Logo PixImage Fotografie

U bent hier: Home | Fotografie | Kinderfoto´s - gezinsfoto's

 

Kinderfoto's - gezinsfoto's

 

Kinderfoto's - gezinsfoto's in de studio

Hiervoor wordt de Pix-Image Fotostudio Zoetermeer het meest gebruikt. Foto’s van kinderen al dan niet met hun ouders … of samen met de hond! Of groepsfoto’s van meerdere gezinnen bij elkaar. Tot zo’n 8 à 10 personen is dit in de Pix-Image Studio goed te doen en anders kunnen deze groepsfoto’s ook in een grotere studio in Den Haag, of ergens op locatie gemaakt worden.

Kinderfoto’s, gezinsfoto’s en groepsfoto’s zijn regelmatig bedoeld om cadeau te doen aan bijvoorbeeld de opa’s en de oma’s. Maar er is natuurlijk ook niks mis mee om jezelf eens te verwennen met zulke prachtige foto’s!

 

De kosten

Zo een gezellige studio-fotosessie verzorg ik voor u al vanaf € 108,-* incl. btw.
Dit voor een shoot van een uur wat zeker zo’n 30 à 35 fraaie foto’s oplevert. U ontvang dan de foto’s (digitaal) in hoge resolutie op een CD of DVD.

 

Canvas

Uw favoriete foto op canvas, aluminium etc.

Uw favoriete foto vakkundig afgedrukt op bijvoorbeeld papier, canvas, (plexi)glas, aluminium, hout … ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Een voorbeeld: om uw meest favoriete foto op een 60 x 40 cm. canvas te laten afdrukken betaalt u bij ons slechts € 69,00!

* Voor studiofotografie wordt tenminste een uur berekend. Dus kortere fotosessies kunnen wel, maar er wordt tenminste € 108,- berekend.


Pix-Image is gevestigd in Zoetermeer en Nootdorp. Ik werk hoofdzakelijk in deze plaatsen en in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Pijnacker, Bleiswijk, Benthuizen etc. Maar ook in Rotterdam, het Westland en omgeving word ik regelmatig gevraagd. Kortom, heel Zuid Holland, zelfs heel Nederland reken ik tot mijn verzorgingsgebied.

 

Contactgegevens
Telefoon: 06 25 07 87 41

Pix-Image Fotograaf & Videograaf

Corr.- en bezoekadres:
Soesterberghof 210
2631 LJ Nootdorp
(bezoek alleen op afspraak)

Studio:
Willem Dreeslaan 181
(in Muziekschool Guitarmate)
2729 NE Zoetermeer

E-mail: jacques@piximage.nl

Contactgegevens | Links | Over Pix-Image | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyrights: Pix-Image Fotografie & Videoproducties Zoetermeer-Nootdorp | Webdesign: John de Jong