Logo PixImage Fotografie

U bent hier: Home | Nieuws

 

Nieuws van Pix-Image Fotografie & Videoproducties

 

TariefsVERLAGING per 1 januari 2016!

December 2015.
Omdat Pix-Image ook in 2015 weer meer opdrachten heeft mogen verzorgen, heb ik mogelijkheden gezien en benut om mijn uurtarieven per 1 januari 2016 met ruim 5% te verlagen. Ook speelden de lagere brandstofkosten een positieve rol in de calculatie. Daardoor heb ik mijn kilometer-/reistijdvergoeding met maar liefst 10% kunnen verlagen van 0,59 naar 0,53 per km.

All-Inn Tarieven per 1 januari 2016

December 2015.
Mijn particuliere cliënten vroegen mij herhaaldelijk of het mogelijk was om all-inn tarieven samen te stellen. Zij wilden in één oogopslag kunnen zien wat een bepaalde Pix-Image dienst zou gaan kosten.
Zij bedoelden dan ook inclusief de kilometers; de overige zaken waren immers al inbegrepen.
Voor het grootste deel van mijn particuliere cliënten heb ik hieraan tegemoet kunnen komen ... met ingang van 2016 zijn (de eerste) 60 kilometers inbegrepen in mijn particulieren fotografie, video en audio tarieven. Dus of ik nu gevraagd wordt in Den Haag e.o., Katwijk, Alphen ad Rijn, Gouda, Moordrecht, Zoetermeer, Rotterdam of Het Westland, binnen dit gebied zijn vanaf nu normaliter alle kilometers inbegrepen in de All-Inn Arrangementen!

Maken PowerPoint Presentaties voor tijdens uitvaarten

November 2015.
Vanaf nu biedt Pix-Image de dienst aan om PowerPoint Presentaties te maken die bij uitvaarten getoond kunnen worden. Zo'n beeldpresentatie, waarbij het (gezins)leven van de overledene met foto's en/of video's in beeld wordt gebracht, wordt tegenwoordig vaak getoond bij uitvaarten. Een mooie ontwikkeling wel omdat het afscheid er nog veel persoonlijker door kan worden.

Maar dan de praktische uitvoering ervan ... het maken van een technisch goede en sfeervolle PowerPoint Presentatie vergt praktische programma-kennis en tijd, veel tijd soms.
Nu is het voor nabestaanden vaak ondoenlijk om in de hectische dagen kort na een sterfgeval zo'n presentatie te maken. En wanneer de uitvaartverzorger hen daarmee dan ook niet van dienst kan zijn (tijd- en/of kennisgebrek), dan kan het zomaar zo "lopen" dat er van het mooie voornemen afgezien moet worden. En ik weet dat deze omstandigheid zich nogal eens voordoet en dat is jammer!

Vanaf nu kunnen nabestaanden, of uitvaartverzorgers namens hen, een beroep doen op Pix-Image voor het maken van zo'n beeldpresentatie. Vanuit mijn huidige vak is dit ook geen vreemde dienstuitbreiding. Immers, bezig zijn met beeld en geluid is enorm mijn ding! Ook ben ik vanuit dat wat ik nu overwegend doe (UitvaartFoto en UitvaartVideo) de uitvaartsector niet uit het oog verloren, in het geheel niet zelfs.
Samenvattend, voor het maken van een mooie en sfeervolle Uitvaart-PowerPoint Beeldpresentatie is Pix-Image nabestaanden en uitvaartverzorgers graag van dienst!

Geluidsregistraties

April 2015.
Met name voor de uitvaartbranche gaat Pix-Image zich specifieker toeleggen op het maken van professionele geluidsregistraties. Bijvoorbeeld geluidsopnamen van de dienst in de aula van een begraafplaats, crematorium, kerk of andere uitvaartlocatie.
Bij het maken van een videoregistratie is een goede geluidsopname onmisbaar, dus de ervaring en het equipement zijn aanwezig. Soms is een video-opname niet gewenst, maar willen de nabestaanden de dienst wel terug kunnen luisteren. Daar waar de betreffende locatie er niet (goed) in kan voorzien, is Pix-Image de nabestaanden graag van dienst!

Pix-Image Fotografie & Videoproducties is verhuisd

December 2014.
Van Willem Dreeslaan 20 Zoetermeer
Naar Willem Dreeslaan 181 Zoetermeer
Zie voor de juiste gegevens het blokje "Contactgegevens" hiernaast.
Deze ruime en professioneel ingerichte studio is gevestigd in Muziekschool Guitarmate (begane grond).
Ik ben daar aanwezig op afspraak. Het kantoor-/bezoekadres is in Nootdorp.


 

 

Contactgegevens
Telefoon: 06 25 07 87 41

Pix-Image Fotograaf & Videograaf

Corr.- en bezoekadres:
Klapwijkse Zoom 207
2652 BN Berkel en Rodenrijs
(bezoek alleen op afspraak)

E-mail: jacques@piximage.nl

Contactgegevens | Links | Over Pix-Image | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyrights: Pix-Image Fotografie & Videoproducties Zoetermeer-Nootdorp | Webdesign: John de Jong