Logo PixImage Fotografie

Pix-Image Fotografie & Videoproducties

 

Jacques Greeve

Mag ik mij aan u voorstellen

Mijn naam is Jacques Greeve, de Pix-Image fotograaf en videograaf. Lang heb ik gewerkt in een volstrekt andere branche; ik had een eigen uitvaartverzorgingsbedrijf. In 2010 richtte ik Pix-Image op, aanvankelijk alleen voor fotografie. In 2013 heb ik videoproducties aan mijn diensten toegevoegd.

 

Passie en visie

Na heel lang hobby foto- en videograaf te zijn geweest, besloot ik in 2009 hier volledig en vol passie voor te gaan. Mijn uitvaartverzorgingsbedrijf droeg ik over, waarna ik mijn hart kon volgen. In de afgelopen jaren heb ik mijn kennis en vaardigheden versterkt met allerlei opleidingen, workshops en masterclasses. Ik werk vanuit een pragmatisch creatieve visie. Feitelijke, op het doel en bruikbaarheid gerichte beelden vanuit een creatief perspectief. Het is geen abstracte 'kunst' wat ik lever (tenzij dit mijn opdracht is), maar creatieve, sfeervolle en bruikbare foto’s en films. Mijn zakelijke visie is al even helder. Ik werk op basis van een uren- en kilometervergoeding. Meer hierover leest u onder "Tarieven".

 

Apparatuur - faciliteiten

FotocameraVideocameraPix-Image Fotografie & Videoproducties beschikt over modern equipement uit het professionele segment van o.a. de A-merken Nikon, Panasonic, Shure en Røde. Voor zowel fotografie als voor video is er een complete draagbare studiolijn (flitsers, statieven, softboxen, paraplu's, continue licht, achterwanden etc.). Dit voor foto's of films van studiokwaliteit op locatie.

 

Zekerheden

Alle beelden worden snel op tenminste twee verschillende plaatsen opgeslagen. Hiermee wordt het risico op verlies van uniek of dierbaar materiaal optimaal beperkt. En ik werk met een zogeheten backup-configuratie. Dit betekent dat ik altijd alles dubbel bij me heb, dus bij onverhoopte storingen kan het werk gewoon doorgaan.

 

Netwerk en beroepsvereniging DuPho

DuPhoIk ben aangesloten bij de branchevereniging DuPho (Dutch Photographers). Voor u als opdrachtgever waarborgt het lidmaatschap de kwaliteit. Dit door de eisen die aan het lidmaatschap gesteld worden. Kennis en techniek worden up-to-date gehouden door meetings, beurzen, workshops, cursussen, exposities, themadagen en -reizen. Met deze brede focus, blijf ik technisch, creatief en zakelijk alert.

 


Contactgegevens | Links | Algemene Voorwaarden
Copyrights: Pix-Image Fotografie & Videoproducties Berkel en Rodenrijs | Webdesign: John de Jong