Logo PixImage Fotografie
U bent hier: Home | Over Pix-Image | Pix-Image Fotografie & Videoproducties

 

Pix-Image Fotografie & Videoproducties

 

Uw Fotograaf / Videograaf

Mijn naam is Jacques Greeve en ben de Pix-Image fotograaf en videograaf.
Dertig jaar heb ik gewerkt in een volstrekt andere branche. Ik had een eigen uitvaartverzorgingsbedrijf, dat ik in 2009 overdroeg aan een andere partij. Het idee om mezelf als professioneel fotograaf te profileren ontstond na deze overdracht. In 2010 richtte ik Pix-Image op, aanvankelijk alleen voor fotografie. In 2013 heb ik videoproducties aan mijn diensten toegevoegd.

 

Passie

Foto & video is al heel lang een hobby van me ... of liever gezegd een passie, waar ik vanaf 2009 weer vol voor kon gaan. Als vanouds kon ik hier weer bijna dagelijks mee bezig zijn. In de afgelopen jaren heb ik mijn kennis en vaardigheden versterkt met opleidingen, seminars, workshops, masterclasses, 'schaduwfotografie en -videografie', try-outs, beursbezoeken en vooral met het doen, heel veel - ook autodidactisch - ermee bezig zijn.

 

Visie

Pix-Image Fotografie & Videoproducties werkt vanuit een pragmatisch creatieve visie. Feitelijke, op nut en bruikbaarheid gerichte beelden vanuit een creatief perspectief. Het is geen abstracte 'kunst' wat ik lever (tenzij dit mijn opdracht is), maar creatieve, sfeervolle en bruikbare foto’s en films. Mijn zakelijke visie is al even helder. Ik werk op basis van een uren- en kilometervergoeding. Meer hierover leest u onder "Tarieven".

 

Zoetermeer – Den Haag – Voorburg – Leidschendam – Rijswijk - Rotterdam …

Dit zijn de steden waar ik het meeste werk. Gemakshalve reken ik de volledige regio’s Haaglanden, Lansingerland en Rijnmond tot mijn verzorgingsgebied. Maar wanneer u mij elders in Zuid Holland of zelfs ergens in Nederland wilt uitnodigen, dan wil ik dat natuurlijk heel graag in overweging nemen!

 

Apparatuur - faciliteiten

Pix-Image Fotografie & Videoproducties beschikt hoofdzakelijk over een Nikon, Sony, Shure en Røde uitrusting.
Nikon voor fotografie, Sony voor videografie en Shure en Røde voor geluid. De camera's en objectieven komen allemaal uit het professionele segment. Voor zowel fotografie als voor video is er een complete draagbare studiolijn (flitsers, statieven, softboxen, paraplu's, contineu licht, achterwanden etc.) aanwezig. Dit voor foto's of films van studiokwaliteit op locatie.

Sinds begin 2012 beschik ik over een eigen studio in Zoetermeer. Meer hierover leest u onder "De Pix-Image Studio".

 

Zekerheden

Al het materiaal is uiterlijk daags na de opname op tenminste twee verschillende plaatsen opgeslagen. Hiermee wordt het risico op verlies van uniek of dierbaar materiaal optimaal beperkt.
En voor fotografie op locatie heb ik altijd alles dubbel bij me (backup-configuratie). Dus bij onverhoopte storingen kan het werk gewoon doorgang vinden.

 

Netwerk en beroepsvereniging DuPho

Ik ben aangesloten bij de branchevereniging DuPho (Dutch Photographers).
DuPho kwam in november 2014 tot stand na een fusie van o.a. de brancheverenigingen SVFN en DE FOTOGRAFENFEDERATIE, waar Pix-Image al jaren lid van was.

Voor mij heeft het DuPho lidmaatschap allerlei ondersteunende voordelen, waaronder collectieve inkoop, verzekeringen, juridische bijstand, incasso, auteursrechtbescherming etc..

Maar zeker zo belangrijk, voor u als opdrachtgever waarborgt het lidmaatschap de kwaliteit. Dit door de eisen die hieraan gesteld worden. Kennis en techniek worden up-to-date gehouden door meetings, beurzen, workshops, cursussen, exposities, themadagen en -reizen. Met deze brede focus, blijf ik technisch, creatief en zakelijk alert.

 

Pix-Image is gevestigd in Zoetermeer en Nootdorp. Ik werk hoofdzakelijk in deze plaatsen en in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Pijnacker, Bleiswijk, Benthuizen etc. Maar ook in Rotterdam, het Westland en omgeving word ik regelmatig gevraagd. Kortom, heel Zuid Holland, zelfs heel Nederland reken ik tot mijn verzorgingsgebied.

 

Contactgegevens
Telefoon: 06 25 07 87 41

Pix-Image Fotograaf & Videograaf

Corr.- en bezoekadres:
Klapwijkse Zoom 207
2652 BN Berkel en Rodenrijs
(bezoek alleen op afspraak)

E-mail: jacques@piximage.nl

Contactgegevens | Links | Over Pix-Image | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyrights: Pix-Image Fotografie & Videoproducties Zoetermeer-Nootdorp | Webdesign: John de Jong