Logo PixImage Fotografie

U bent hier: Home | Pix-Image Studio

 

Pix-Image Studio

 

Fotoshoots

De Pix-Image Fotografie fotostudio is professioneel ingericht voor allerlei fotoshoots, zoals portretfotografie, gezinsfotografie, opa’s en oma’s, groepsfoto’s, fotografie van kinderen en huisdieren etc.. Zo'n studioshoot is er al vanaf € 108,- incl. btw. Dit is dan een shoot van een uur en levert zo'n 30 a 35 prachtige foto's op!

 

Portfolio

Voor modellen, zangers, zangeressen, goochelaars en diverse artiesten, verzorgt Pix-Image studioshoots (foto of video) met als specifiek doel aanleg of uitbreiding van hun (PR) portfolio.

 

Productfotografie

De Pix-Image Fotostudio is uitermate geschikt voor fotografie van kleine tot middelgrote producten voor een onderscheidende verkooppresentatie op internet, in brochures, catalogi, folders, kranten etc..


Studioapparatuur en -inrichting

In de fotostudio zijn vier Bowens flitskoppen aanwezig, twee van 1000 en twee van 500 watt.

Met lichtvormers zoals softboxen, paraplu’s, grits, snoots en reflectieschermen kan naar hartenlust met licht gespeeld worden; de essentie van fotografie.

Met de witte of zwarte achtergronden kan low-key, mid-key en high-key gefotografeerd worden. Of de chroma-key groene achterwand; hiermee kunnen personen of onderwerpen na de shoot betrekkelijk eenvoudig tegen elke denkbare achtergrond geplaatst worden.

 

Openingstijden

Openingstijden fotostudio: Uitsluitend op afspraak!
06 - 25 07 87 41

Gewoon doordeweeks, op zaterdag, zondag, een avond, een feestdag ... op afspraak kan dit allemaal!

 

Adres - parkeergelegenheid - Openbaar vervoer

De Pix-Image Fotografie fotostudio is gelegen aan de Willem Dreeslaan 181 te Zoetermeer (2729 NE, wijk Oosterheem) in Muziekschool Guitarmate.

Er is volop gratis parkeergelegenheid rond het pand en Randstadrail 4 stopt op 5 minuten loopafstand (Halte Willem Dreeslaan).

 

Pix-Image is gevestigd in Zoetermeer en Nootdorp. Ik werk hoofdzakelijk in deze plaatsen en in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Pijnacker, Bleiswijk, Benthuizen etc. Maar ook in Rotterdam, het Westland en omgeving word ik regelmatig gevraagd. Kortom, heel Zuid Holland, zelfs heel Nederland reken ik tot mijn verzorgingsgebied.

 

Contactgegevens
Telefoon: 06 25 07 87 41

Pix-Image Fotograaf & Videograaf

Corr.- en bezoekadres:
Klapwijkse Zoom 207
2652 BN Berkel en Rodenrijs
(bezoek alleen op afspraak)

E-mail: jacques@piximage.nl

Contactgegevens | Links | Over Pix-Image | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyrights: Pix-Image Fotografie & Videoproducties Zoetermeer-Nootdorp | Webdesign: John de Jong