Logo PixImage Fotografie

U bent hier: Home | Fotografie | Productfotografie

 

Productfotografie

 

Productfotografie

vogelsZien, voelen, ruiken en/of proeven kan verkopen betekenen! Nu zijn die laatste drie, voelen, ruiken, proeven, niet haalbaar in een advertentie, een brochure of op een website; en bij een webwinkel al helemaal niet. Dus komt het erop aan dat ZIEN verkopen betekent!


Goede productfoto’s kan een klant natuurlijk zien, maar ze moeten ook krachtig tot de verbeelding spreken, de klant moet het product bij wijze van spreken ook kunnen voelen, ruiken en/of proeven. Het product moet duidelijk, echt en aanlokkelijk getoond worden, dat verkoopt!


fietsEn zulke krachtige, kleurechte en haarscherpe productfoto’s wil ik graag voor u maken! Of dit nu fietsen, kleding, sierraden, parels, grafmonumenten, elektronica, gereedschappen of wat dan ook betreffen. Productfotografie kan ik voor u verzorgen in de Pix-Image Fotostudio, in een grotere studio in Den Haag, bij u in de winkel of op een gewenste locatie.
Ophalen, uitpakken, fatsoeneren, strijken, montage en daarna demontage, weer inpakken, retour brengen … of kant-en-klaar/alleen fotograferen, wat u wilt!
Vraag mij gerust om een vrijblijvende offerte, of vraag mij eens langs te komen. De kosten kunnen u, gezien het grote belang uwerzijds, best wel eens meevallen!

Laat Pix-Image Fotografie een bijdrage leveren met sterke en onderscheidende foto’s die hèt verschil kunnen maken. Vakfotograaf … what’s in a name. Ieder z’n vak, u het uwe en ik het mijne!

 

Pix-Image is gevestigd in Zoetermeer en Nootdorp. Ik werk hoofdzakelijk in deze plaatsen en in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Pijnacker, Bleiswijk, Benthuizen etc. Maar ook in Rotterdam, het Westland en omgeving word ik regelmatig gevraagd. Kortom, heel Zuid Holland, zelfs heel Nederland reken ik tot mijn verzorgingsgebied.

 

Contactgegevens
Telefoon: 06 25 07 87 41

Pix-Image Fotograaf & Videograaf

Corr.- en bezoekadres:
Klapwijkse Zoom 207
2652 BN Berkel en Rodenrijs
(bezoek alleen op afspraak)

E-mail: jacques@piximage.nl

Contactgegevens | Links | Over Pix-Image | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyrights: Pix-Image Fotografie & Videoproducties Zoetermeer-Nootdorp | Webdesign: John de Jong