Logo PixImage Fotografie

U bent hier: Home | Fotografie | Trouwreportage - trouwfoto's

 

Trouwreportage - trouwfoto's

 

Trouwreportage - trouwfoto's

Sabrina & VirgilKarin & RobertHet laten maken van professionele trouwfoto’s is de afgelopen jaren wat in vergetelheid geraakt. Veel huwelijken worden goedbedoeld gefotografeerd en/of gefilmd door familieleden en vrienden. Door al dit materiaal samen te brengen, heeft men een aandenken aan de trouwdag?!

Maar, houd deze verzameling plaatjes nu eens naast de bruidsreportage, het trouwalbum of het fotoboek dat door een goede vakfotograaf gemaakt is … !

Aan een trouwdag wordt vaak veel, heel veel geld besteed. De trouwlocatie, kleding, kapper, de trouwauto, kaarten, bruidsboeket en corsages, de receptie, de taart, het restaurant, hotel enz.. Mijn advies is: bespaar niet op de trouwfoto’s. Laat deze unieke en onvergetelijke dag door Pix-Image Fotografie vastleggen in een dynamische, sfeervolle en creatieve huwelijksrepportage. Dan heeft u echt een waardevol aandenken aan uw trouwdag!

 

De kosten

handenEn de kosten hiervoor zullen u misschien wel meevallen.
Even een prijsvoorbeeld: wanneer ik bij uw huwelijk 2.5 uren fotografeer, dan kost dit u slechts € 233,- incl. btw; voor 4 uren € 344,25.
Dit is dan inclusief de (eerste) 60 kilometers, nabewerking en de overdracht van de JPEG-fotobestanden in de hoogst mogelijke resolutie op een gepersonaliseerde CD of DVD.

Vanaf ca. € 160,00 lever ik u al een prachtig fotoboek (20x20 cm, 24 pagina’s).

Een sfeervolle, creatieve trouwreportage … u kunt het met een gerust hart overlaten aan Pix-Image Fotografie.
Voor onze volledige tarievenlijst: tarieven Pix-Image.

 

Pix-Image is gevestigd in Zoetermeer en Nootdorp. Ik werk hoofdzakelijk in deze plaatsen en in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Pijnacker, Bleiswijk, Benthuizen etc. Maar ook in Rotterdam, het Westland en omgeving word ik regelmatig gevraagd. Kortom, heel Zuid Holland, zelfs heel Nederland reken ik tot mijn verzorgingsgebied.

 

Contactgegevens
Telefoon: 06 25 07 87 41

Pix-Image Fotograaf & Videograaf

Corr.- en bezoekadres:
Klapwijkse Zoom 207
2652 BN Berkel en Rodenrijs
(bezoek alleen op afspraak)

E-mail: jacques@piximage.nl

Contactgegevens | Links | Over Pix-Image | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyrights: Pix-Image Fotografie & Videoproducties Zoetermeer-Nootdorp | Webdesign: John de Jong