U bent hier: Home | Fotografie | Uitvaartfotografie

 

Uitvaartfotografie

 

Uitvaartfotografie

Uitvaartfotografie is dè specialiteit van Pix-Image Fotografie.

Binnen het brede spectrum van fotografie is uitvaartfotografie een vak apart, een èchte specialiteit. Natuurlijk moet je allereerst je vak als fotograaf verstaan, maar bij uitvaartfotografie wordt hier een extra dimensie aan toegevoegd; immers uitvaartfotografie is “mensenwerk” in optima-forma! De omgang met nabestaanden en het representatief “bewegen binnen een uitvaartsetting”, zonder deze te verstoren, is feitelijk al een vak op zich.

Bijna 30 jaar ben ik uitvaartverzorger geweest waarvan 20 jaar als zelfstandig uitvaartondernemer. Deze ervaring tezamen met mijn ruime ervaring als fotograaf, maken dat ik als geen ander het predicaat “specialist in uitvaartfotografie” mag uitdragen. Ik ben bekend met alle gebruiken en plechtigheden bij een begrafenis of crematie. Elke begraafplaats, crematorium, aula en kerk in de regio ken ik. Dit is vanzelfsprekend een pré bij het maken van een uitvaartreportage. Ik weet precies wanneer ik waar moet zijn. En, misschien nog wel belangrijker, ik weet/voel precies aan wanneer ik er even niet moet zijn!

 

Al vanaf € 104,75

Al vanaf € 104,75 maak ik een mooie beeldherinnering van de uitvaart. Dit is voor een uur fotografie, inclusief (de eerste) 60 kilometers, nabewerking en het leveren van de foto's (digitaal) in hoge resolutie op een gepersonaliseerde CD of DVD.
Klik hier voor onze Arrangementen UitvaartFoto.


Speciale website Uitvaartfotografie

Voor uitvaartfotografie en uitvaartfilms heb ik een speciale site met een passender sfeer ingericht. Mag ik u uitnodigen daar even te kijken?
Bezoek daarvoor onze site UItvaartfoto-Uitvaartvideo.nl

 

Pix-Image is gevestigd in Zoetermeer en Nootdorp. Ik werk hoofdzakelijk in deze plaatsen en in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Pijnacker, Bleiswijk, Benthuizen etc. Maar ook in Rotterdam, het Westland en omgeving word ik regelmatig gevraagd. Kortom, heel Zuid Holland, zelfs heel Nederland reken ik tot mijn verzorgingsgebied.

 

Contactgegevens
Telefoon: 06 25 07 87 41

Pix-Image Fotograaf & Videograaf

Corr.- en bezoekadres:
Klapwijkse Zoom 207
2652 BN Berkel en Rodenrijs
(bezoek alleen op afspraak)

E-mail: jacques@piximage.nl

Contactgegevens | Links | Over Pix-Image | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyrights: Pix-Image Fotografie & Videoproducties Zoetermeer-Nootdorp | Webdesign: John de Jong