Logo PixImage Fotografie
U bent hier: Home | Videoproducties | Uitvaartvideo

 

UItvaartvideo

Uitvaartvideo

UitvaartVideo en UitvaartFoto zijn dè specialiteiten van Pix-Image Fotografie & Videoproducties.

Binnen het brede spectrum van videoproducties is UitvaartVideo een vak apart, een èchte specialiteit!. Natuurlijk moet je eerst je vak als videograaf goed verstaan, maar bij UitvaartVideo wordt hier een extra dimensie aan toegevoegd; immers, het maken van een UitvaartVideo is "mensenwerk" in optima-forma! De omgang met nabestaanden en het representatief "bewegen binnen een uitvaartsetting", zonder deze te verstoren, is feitelijk al een vak op zich.

Bijna 30 jaar ben ik uitvaartverzorger geweest waarvan 20 jaar als zelfstandig uitvaartondernemer. Deze ervaring tezamen met mijn ruime ervaring als videograaf, maken dat ik als geen ander het predicaat “specialist in UitvaartVideo” mag uitdragen. Ik ben bekend met alle gebruiken en plechtigheden bij een begrafenis of crematie. Elke begraafplaats, crematorium, aula en kerk in de regio ken ik. Dit is vanzelfsprekend een pré bij het maken van een uitvaartfilm. Ik weet precies wanneer ik waar moet zijn. En, misschien nog wel belangrijker, ik weet/voel precies aan wanneer ik er even niet moet zijn!

 

Al vanaf € 109,25

Al vanaf € 109,25 maak ik een mooie beeldherinnering van één aspect van de uitvaart, bijvoorbeeld de kerk- of auladienst. Dit is een zogeheten statische opname van vrijwel de gehele dienst aaneengesloten. (De eerste) 60 kilometers, het editen, converteren en het levering van de film op een Video-DVD zijn inbegrepen.
Open hier het tariefblad "StatischeUitvaartVideo".

Natuurlijk kan ik ook een video-impressie van de volledige uitvaart voor u maken. Het afscheid nemen in de rouwkamer, het sluiten van de kist, de kerkdienst, het vertrek naar/aankomst bij de begraafplaats/het crematorium, de plechtigheid aldaar, de teraardebestelling, de condoléance ... ... Open hier onze Arrangementen voor een volledige "UitvaartVideo".

Voor uitvaartfotografie en uitvaartfilms heb ik een speciale site met een passender sfeer ingericht. Mag ik u uitnodigen daar even te kijken?
Bezoek hiervoor onze site UItvaartfoto-Uitvaartvideo.nl

Bekijk hieronder onze presentatie over UitvaartFoto en UitvaartVideo

Of bekijk deze presentatie via YouTube.

Pix-Image is gevestigd in Zoetermeer en Nootdorp. Ik werk hoofdzakelijk in deze plaatsen en in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Pijnacker, Bleiswijk, Benthuizen etc. Maar ook in Rotterdam, het Westland en omgeving word ik regelmatig gevraagd. Kortom, heel Zuid Holland, zelfs heel Nederland reken ik tot mijn verzorgingsgebied.

 

Contactgegevens
Telefoon: 06 25 07 87 41

Pix-Image Fotograaf & Videograaf

Corr.- en bezoekadres:
Klapwijkse Zoom 207
2652 BN Berkel en Rodenrijs
(bezoek alleen op afspraak)

E-mail: jacques@piximage.nl

Contactgegevens | Links | Over Pix-Image | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyrights: Pix-Image Fotografie & Videoproducties Zoetermeer-Nootdorp | Webdesign: John de Jong