U bent hier: Home | Over Pix-Image | Unieke garantie

 

Unieke garantie

 

Garantie volgens het no-cure-no-pay principe

Pix-Image Fotografie & Videoproducties biedt u een unieke garantie volgens het no-cure-no-pay principe.

Dit doe ik omdat ik inzie dat mijn eindproduct, de foto's of de film, geen exacte wetenschap is. U en ik kunnen samen nooit van te voren exact overeenkomen hoe deze er uit komen te zien. De beleving van beelden is per definitie persoonlijk en subjectief. Anderzijds bied ik u deze garantie met een gerust hart, omdat ik in mijn product geloof en er volledig achter sta!

U krijgt eerst beoordelingsmateriaal te zien. Dit zijn foto’s of films met een watermerk er doorheen. Deze foto’s en/of films zijn niet bestemd voor enig gebruik; zij dienen slechts ter beoordeling. Hierbij ontvangt u tevens mijn factuur.

Wanneer het materiaal naar uw tevredenheid is, dan betaalt u mijn factuur, waarna ik het materiaal zo spoedig mogelijk aan u overdraag.
Maar stel nu dat het materiaal onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoet, dan laat u mij dat binnen 7 dagen (gemotiveerd) weten. Uw factuur wordt dan volledig gecrediteerd; dus u heeft dan geen enkele betalingsverplichting meer. Het spreekt voor zich dat u dan ook geen materiaal ontvangt; Pix-Image Fotografie & Videoproducties heeft alsdan ook geen enkele overdrachts-/leveringsverplichting meer.
Deeluitsluitingen en deelbetalingen worden door Pix-Image niet geaccepteerd.
Pix-Image Fotografie & Videoproducties kan redenen hebben om deze garantieregeling te beperken of geheel te annuleren. Dit wordt u dan altijd van te voren schriftelijk meegedeeld zodat u altijd de kans heeft hier wel of niet mee in te stemmen.

 

Pix-Image is gevestigd in Zoetermeer en Nootdorp. Ik werk hoofdzakelijk in deze plaatsen en in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Pijnacker, Bleiswijk, Benthuizen etc. Maar ook in Rotterdam, het Westland en omgeving word ik regelmatig gevraagd. Kortom, heel Zuid Holland, zelfs heel Nederland reken ik tot mijn verzorgingsgebied.

 

Contactgegevens
Telefoon: 06 25 07 87 41

Pix-Image Fotograaf & Videograaf

Corr.- en bezoekadres:
Klapwijkse Zoom 207
2652 BN Berkel en Rodenrijs
(bezoek alleen op afspraak)

E-mail: jacques@piximage.nl

Contactgegevens | Links | Over Pix-Image | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyrights: Pix-Image Fotografie & Videoproducties Zoetermeer-Nootdorp | Webdesign: John de Jong