Logo PixImage Fotografie

U bent hier: Home | Fotografie | Zwangerschapsfoto's

 

Zwangerschapsfoto's

 

Zwangerschapsfoto's

zwangerschapZwangerschapsfotografie is één van mijn favoriete activiteiten. Fotografie betekent heel letterlijk “spelen met licht”. De lichaamsvormen en -rondingen van een zwangere vrouw zacht en sfeervol te belichten is een prachtige creatieve opgave! Foto’s van de aanstaande moeder alleen en foto’s van de aanstaande ouders samen. En regelmatig wordt ook een eerder broertje of zusje (of meerdere) erbij betrokken. Vanwege de zorgvuldige belichting en de intimiteit worden deze fotosessies gehouden in de Pix-Image Fotostudio op een tijdstip dat de privacy 100% gegarandeerd is.

 

De kosten

Zo een sfeervolle studio-fotosessie verzorg ik voor u al vanaf € 108,- incl. btw. Dit voor een shoot van een uur, wat zeker zo’n 15 à 20 fraaie foto’s oplevert. U ontvangt de foto's (digitaal) in hoge resolutie op een CD of DVD.

 

Uw favortiete foto op canvas, aluminium etc.

Uw favoriete foto vakkundig afgedrukt op bijvoorbeeld papier, canvas, (plexi)glas, aluminium, hout … ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Een voorbeeld: om uw meest favoriete foto op een 60 x 40 cm. canvas te laten afdrukken betaalt u bij ons slechts € 69,00!

 

Pix-Image is gevestigd in Zoetermeer en Nootdorp. Ik werk hoofdzakelijk in deze plaatsen en in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Pijnacker, Bleiswijk, Benthuizen etc. Maar ook in Rotterdam, het Westland en omgeving word ik regelmatig gevraagd. Kortom, heel Zuid Holland, zelfs heel Nederland reken ik tot mijn verzorgingsgebied.

 

Contactgegevens
Telefoon: 06 25 07 87 41

Pix-Image Fotograaf & Videograaf

Corr.- en bezoekadres:
Klapwijkse Zoom 207
2652 BN Berkel en Rodenrijs

E-mail: jacques@piximage.nl

Contactgegevens | Links | Over Pix-Image | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyrights: Pix-Image Fotografie & Videoproducties Zoetermeer-Nootdorp | Webdesign: John de Jong